Nafi Thiam Olympische Spelen - OS 2016 - Twitter vol lof over Nafi Thiam | Metro : Nafi thiam tot tranen toe bewogen:

Nafi Thiam Olympische Spelen - OS 2016 - Twitter vol lof over Nafi Thiam | Metro : Nafi thiam tot tranen toe bewogen:. Noor vidts doet zelfs beter. De uittredende olympische kampioene op de zevenkamp heeft al ervaring met het dragen van een vlag, aangezien ze vijf jaar geleden in rio de belgische tricolore liet wapperen tijdens de slotceremonie. Nafi thiam en noor vidts na kogelstoten in zevenkamp op medaillekoers. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Ik ben beter dan vijf jaar geleden in rio olympische spelen er waren de voorbije jaren enkele blessures en geen absolute topresultaten.

Noor vidts was winnaar op de 800 m maar was net niet snel genoeg om. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend. Nafi thiam en noor vidts na kogelstoten in zevenkamp op medaillekoers. Daarmee is ze de eerste belgische atlete ooit die zichzelf opvolgt als olympisch kampioen. 'een zinnetje als allez, pak die gouden ­medaille zal.

Nog geen gewonnen spel voor 'Queen Nafi' op WK | De Morgen
Nog geen gewonnen spel voor 'Queen Nafi' op WK | De Morgen from images1.persgroep.net
Maar 400 meter loopster hanne claes kan er uitzonderlijk toch bij zijn in het olympisch stadion, met dank aan nafi thiam. Hanne claes mag dankzij nafi thiam toch naar openingsceremonie van de olympische spelen normaal gezien mogen enkel de atleten die op dit moment al in het olympisch dorp verblijven deelnemen aan de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio, die vrijdagmiddag belgische tijd plaatsvindt. Noor vidts volgt als derde. Titelverdedigster nafissatou thiam heeft woensdag haar zevenkamp op de olympische spelen in de japanse hoofdstad tokio. Beide atletes oogden erg ontspannen bij het vertrek. Iets na 14u30 weten we het zeker of nafi thiam zichzelf opvolgt als olympisch kampioen in de zevenkamp. Nafi thiam start als top­favoriete in de zevenkamp en kan haar olympische titel verlengen. Na het kogelstoten staat nafi thiam in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio nog steeds aan de leiding.

Nafi thiam staat zelfs aan de leiding in het klassement.

2.58 u + 5.08 u: Olympische spelen de olympische spelen draaien op volle toeren. Na het kogelstoten staat nafi thiam in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio nog steeds aan de leiding. Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het hoogspringen aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen van tokio. Nafi thiam krijgt de eer om de belgische vlag te dragen op de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio komende vrijdag. Noor vidts was winnaar op de 800 m maar was net niet snel genoeg om. Maar 400 meter loopster hanne claes kan er uitzonderlijk toch bij zijn in het olympisch stadion, met dank aan nafi thiam. Nafi thiam tot tranen toe bewogen: Olympische spelen de tweede dag van nafi thiam in de zevenkamp in tokio begon vandaag met verontrustend nieuws: De naamse atlete legde tot dusver een prima tweede dag af, zonder uitschieters. Vannacht waren al enkele landgenoten aan het werk op de olympische spelen. Noor vidts doet zelfs beter. Nafi thiam start als top­favoriete in de zevenkamp en kan haar olympische titel verlengen.

Thiam, die in het kogelstoten een persoonlijk record van 15m41 had, zette bij haar eerste poging 14m82 (849 ptn) op de tabellen. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Als jongste medaillewinnares op de zevenkamp tijdens een olympiade ging nafi thiam vijf jaar geleden met goud naar huis vanuit rio. Vidts verbeterde haar persoonlijke record met 14m33. 122 belgen nemen deze zomer deel aan de olympische spelen.

Nafi Thiam gedeeld 12de na knappe 100 meter horden ...
Nafi Thiam gedeeld 12de na knappe 100 meter horden ... from images4.persgroep.net
Met persoonlijke records op vijf van de zeven disciplines, presteerde ze beter dan iedereen verwachtte. Vidts verbeterde haar persoonlijke record met 14m33. In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten, en een jaar later in berlijn europees kampioene met 6816 punten. België staat virtueel op twee medailles in de zevenkamp op de olympische spelen. Nafi thiam krijgt de eer om de belgische vlag te dragen op de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio komende vrijdag. Olympische spelen de olympische spelen draaien op volle toeren. Titelverdedigster nafissatou thiam heeft woensdag haar zevenkamp op de olympische spelen in de japanse hoofdstad tokio. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp.

Dat zou een unicum zijn voor ons land.

Na dag één (en 4 van de 7 onderdelen) staat nafi thiam op de derde plaats. Zo kwamen onder meer nafi thiam en noor vidts in actie op de zevenkamp. Nafi thiam haalt goud in de zevenkamp. Iets na 14u30 weten we het zeker of nafi thiam zichzelf opvolgt als olympisch kampioen in de zevenkamp. België staat virtueel op twee medailles in de zevenkamp op de olympische spelen. Noor vidts doet zelfs beter. In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten, en een jaar later in berlijn europees kampioene met 6816 punten. Hanne claes mag dankzij nafi thiam toch naar openingsceremonie van de olympische spelen normaal gezien mogen enkel de atleten die op dit moment al in het olympisch dorp verblijven deelnemen aan de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio, die vrijdagmiddag belgische tijd plaatsvindt. Noor vidts was winnaar op de 800 m maar was net niet snel genoeg om. Olympische spelen straks, om 2u35 onze tijd, begint nafi thiam in tokio aan de verdediging van haar olympische titel uit 2016. Olympisch kampioene nafi thiam zal geen zevenkamp meer afwerken voor de olympische spelen in tokio komende zomer. Vidts verbeterde haar persoonlijke record met 14m33. Daarmee is ze de eerste belgische atlete ooit die zichzelf opvolgt als olympisch kampioen.

Dankzij een topprestatie op de tweede dag gaf ze uiteindelijk al haar concurrenten het nakijken en zo mag ze. Iets na 14u30 weten we het zeker of nafi thiam zichzelf opvolgt als olympisch kampioen in de zevenkamp. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. 'een zinnetje als allez, pak die gouden ­medaille zal. Nooit van durven dromen olympische spelen de tranen werden de vrije loop gelaten.

Nafi Thiam, figure de proue d'une nouvelle campagne Nike ...
Nafi Thiam, figure de proue d'une nouvelle campagne Nike ... from i.pinimg.com
Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Na het kogelstoten staat nafi thiam in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio nog steeds aan de leiding. Hanne claes mag dankzij nafi thiam toch naar openingsceremonie van de olympische spelen normaal gezien mogen enkel de atleten die op dit moment al in het olympisch dorp verblijven deelnemen aan de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio, die vrijdagmiddag belgische tijd plaatsvindt. Olympische spelen de tweede dag van nafi thiam in de zevenkamp in tokio begon vandaag met verontrustend nieuws: Dag 13 op de olympische spelen wordt een om niet snel te vergeten. De naamse atlete legde tot dusver een prima tweede dag af, zonder uitschieters. Olympisch kampioene nafi thiam zal geen zevenkamp meer afwerken voor de olympische spelen in tokio komende zomer. Thiam, die in het kogelstoten een persoonlijk record van 15m41 had, zette bij haar eerste poging 14m82 (849 ptn) op de tabellen.

Nafi thiam opent zevenkamp met 15e stek in 100m horden, snelle noor vidts 5e.

Titelverdedigster nafi thiam staat woensdag na afloop van het hoogspringen aan de leiding in de zevenkamp op de olympische spelen van tokio. 2.58 u + 5.08 u: Nafi thiam start als top­favoriete in de zevenkamp en kan haar olympische titel verlengen. Met persoonlijke records op vijf van de zeven disciplines, presteerde ze beter dan iedereen verwachtte. Beide atletes oogden erg ontspannen bij het vertrek. Topfavoriete nafi thiam heeft net als in rio de olympische titel gepakt in de zevenkamp. Nafi thiam opent zevenkamp met 15e stek in 100m horden, snelle noor vidts 5e. Hanne claes mag dankzij nafi thiam toch naar openingsceremonie van de olympische spelen normaal gezien mogen enkel de atleten die op dit moment al in het olympisch dorp verblijven deelnemen aan de openingsceremonie van de olympische spelen in tokio, die vrijdagmiddag belgische tijd plaatsvindt. Maar 400 meter loopster hanne claes kan er uitzonderlijk toch bij zijn in het olympisch stadion, met dank aan nafi thiam. Na het kogelstoten staat nafi thiam in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio nog steeds aan de leiding. Nooit van durven dromen olympische spelen de tranen werden de vrije loop gelaten. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Halve finales en finale k1 500m:

Posting Komentar

0 Komentar